Politica de confidențialitate

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) descrie modalitățile în care noi, ATELIER PASTRY BONBON SRL, prelucrăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră. Colectăm strict informațiile necesare pentru a vă furniza serviciile comandate și le păstrăm în siguranță. Această Politică de Confidențialitate explică de ce și cum colectăm dar și cum folosim informațiile personale ale clienților noștri.

ATELIER PASTRY BONBON SRL este înregistrată în Registrul Comerțului sub numărul J40/9689/2023, Cod Fiscal 48218213 cu sediul social în București, Sectorul 2, Bulevardul Ferdinand I, Nr. 70, Etaj 1. ATELIER PASTRY BONBON SRL este OPERATOR de date cu caracter personal.

www.almond.shop.ro este website-ul oficial al S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L., creat pentru o mai bună informare a utilizatorilor website-ului cu privire la produsele pe care le executăm și comercializăm, precum și pentru asigurarea unei comunicări eficiente cu clienții.

 

DATE PERSONALE

Datele ce urmează a fi prelucrate și colectate de către companie sunt după cum urmează: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare, adresa de facturare.

Scopul prelucrării datelor de mai sus îl reprezintă onorarea comenzilor plasate de către cumpărător în cadrul platformei, dar în funcție de caz și pentru reclamă și marketing.

În cazul în care ștergerea informațiilor nu contravine legii, datele personale ale clienților vor fi șterse din baza de date în cel mult 30 de zile calendaristice de la data solicitării.

 

Colectarea informațiilor: ce date prelucram (colectăm, utilizăm, partajăm)

  • Informatiile transmise de dumneavoastra
  • Date de contact – recepționăm și salvăm orice informație transmisă prin finalizarea unei comenzi. Formularele de comandă colectează informatiii despre dumneavoastră ce includ: nume și prenume, adresă poștală (domiciliul / reședința / adresa de corespondență / adresa de livrare / adresa de facturare), numărul de telefon, adresa de email, date localizare (IP).
  • Informații pe care le primim prin folosirea serviciilor noastre
  • Informații Automate – atunci când vizitați site-ul nostru noi colectăm informații, care pot constitui date personale. Aceste informații includ adresa de ip, url referral, ultima pagină vizitată, tipul de browser folosit, sistemul de operare. Putem înregistra data și ora accesării dar și numărul de click-uri realizate pe site-ul nostru.

Unelte de măsurare a traficului – Folosim servicii de măsurare a traficului puse la dispoziție de terțe părți (Google Analytics) pentru a colecta informații despre utilizarea site-ului, cum ar fi vizitele, paginile vizitate. De asemenea urmărim și popularitatea conținutului publicat. Uneltele de măsurare a traficului folosesc tehnici specifice de urmărire (de exemplu: cookies) pentru a recunoaște dispozitivul și a analiza informațiile despre dumneavoastră. Colectează următoarele informații: ce pagini ați vizitat dar și cât timp ați petrecut pe aceste pagini, adresa dumneavoastră IP, ce sistem de operare folosiți, ce browser folosiți precum și ce site ați vizitat înainte de a ajunge la site-ul nostru.

  1. Log-uri informații – Atunci cand vizitati site-ul, accesați conținutul furnizat de noi, folosiți serviciile noastre, ne adresați întrebări, ne trimiteți email sau participați la concursuri sau completați formulare de satisfacție pe website-ul nostru automat colectăm și stocăm o serie de informații în fișierele de tip log. Aceste informații, includ adresa de ip, adresa web, site-ul vizitat înainte, adresa web de ieșire, browser-ul folosit, sistemul de operare, data și ora dar și eventualele erori recepționate de la site sau servicii.
  2. Alte informații – De asemenea noi recepționăm și stocăm orice informație pe care dumneavoastră o transmiteți pe site-ul nostru, prin email , telefon sau orice altă comunicare cu echipa noastră sau în legătură cu furnizarea serviciilor sau produselor contractate. De fiecare dată când ne contactați, noi avem dreptul de a înregistra convorbirea telefonică pentru a ne asigura că avem informații exacte, astfel încă să putem oferi serviciile contractate dar și ca suport pentru acțiunile realizate de echipa noastră în cazul unei reclamații la adresa răspunsului primit de la noi.

Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile personale vă aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție. Nu oferim informații unor părți terțe fără a vă informa în conformitate cu prevederile legale. Nu luăm decizii exclusiv automate cu impact semnificativ asupra dvs.

Prin vizitarea site-ului, achiziționarea produselor noastre sau prin interacțiunea cu noi prin orice mijloc și/sau prin intermediul oricărui canal de comunicare (e-mail, telefon, rețele de socializare etc), sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu cele descrise în prezenta Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați serviciile ATELIER PASTRY BONBON SRL,  fiind operator de date în sensul Regulamentului General Privind Protecția Datelor cu Caracter Personal (GDPR).

Pentru ca datele dvs. să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile și adecvate, tehnice și organizatorice pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal.

Protecția informațiilor dvs. personale este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul să respectăm legislația europeană și națională privind protecția datelor cu caracter personal, în special Regulamentul (EU) 679/2016, cunoscut și sub denumirea de GDPR și următoarele principii:

✓ Legalitate, echitate și transparență: prelucrăm datele dvs. legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care utilizăm, iar dvs. sunteți informat corespunzător.

 

✓ Controlul vă aparține: în limitele legii, vă oferim posibilitatea de a examina, modifica, șterge datele personale pe care le-ați împărtășit cu noi și de a vă exercita celelalte drepturi.

 

✓ Integritatea datelor și limitarea scopului: utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

 

✓ Securitate: am implementat măsuri rezonabile de securitatea prelucării datelor cu caracter personal, astfel încât să vă protejăm cât mai bine informațiile personale. Cu toate acestea, rețineți faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

 

 

CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Puteți utiliza site-ul nostru fără a dezvălui date cu caracter personal. Cu toate acestea, pentru a ne putea contacta în vederea transmiterii mesajelor/ solicitărilor/ sesizărilor dumneavoastră, vi se va solicita furnizarea acestui tip de date.

Prin urmare, colectăm date cu caracter personal prin formularul de plasare a comenzilor online și prin utilizarea formularului de contact din cadrul website-ului pe care îl găsiți la pagina de ”CONTACT”.

Lipsa furnizării oricăreia dintre informațiile și datele cu caracter personal solicitate poate conduce la imposibilitatea contactarii și transmiterii mesajelor, solicitărilor sau sesizărilor formulate de dumneavoastră prin intermediul website-ului nostru.

Datele solicitate cu ocazia utilizării acestui mijloc de comunicare sunt:numele, adresa de e-mail, adresa de livrare sau de facturare și numărul de telefon.

De asemenea, este posibil să colectăm informații tehnice despre utilizatorii website-ului prin mijloace automate – module cookie sau alte tehnologii similare (web beacons, web server logs, s.a), informații precum: adresa IP, sistemul de operare, navigatorul de internet, anunțurile pe care ați dat click, locația, paginile web pe care le accesați pe website-ul nostru, în vederea administrării sistemului. Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor noștri și nu identifică direct o anumită persoană. Cookie-urile și alte tehnologii similare ne ajută să îmbunătățim website-ul și să oferim un conținut mai bun și personalizat. Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe website, vă rugăm să consultați Politica privind cookie-urile disponibilă pe website-ul nostru.

 

 

SCOPURILE PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  • Informarea utilizatorilor și relația cu clienții, respectiv suportul oferit clienților noștri cu privire la diversele mesaje și solicitări formulate prin intermediul secțiunii dedicate (Contact) din cadrul website-ului.
  • Formularea răspunsurilor la solicitări, sesizări, reclamații primite online.
  • Informare și promovarea produselor, activităților desfășurate de societate: pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (poștă, e-mail) a informării privind produsele și activitatea societății.
  • Colectarea de informații de la utilizatori privind gradul de satisfacție referitor la produsele specifice oferite de către societatea noastră.
  • Administrarea și întreținerea website-ului, îmbunătățirea experienței oferite pe site, a diverselor analize sau raportări privind modul de funcționare al website-ului sau a preferințelor de consum ale utilizatorilor website-ului.
  • Pentru a diagnostica sau remedia probleme tehnice de funcționare a website-ului.
  • Pentru protejarea împotriva fraudei și a altor activități ilegale, pentru soluționarea oricăror petiții/plângeri/solicitări ale persoanelor vizate, precum și pentru constatarea sau revendicare unui drept în instanță, soluționarea litigiilor sau investigațiilor în care societatea noastră este parte.

 

 

TEMEIURILE PRELUCRĂRII

Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal conform scopurilor mai sus indicate este:

  • executarea unui contract la care dumneavoastră, în calitate de persoană vizată, sunteți parte, sau pentru a face demersuri la cererea dumneavoastră înainte de încheierea unui contract, conform art. 6, lin. 1, lit. b) din Regulamentul UE 679/2016 ( în ceea ce privește trimiterea unui mesaj/ solicitare în legătură cu produsele promovate prin intermediul website-ului, solicitarea unei oferte de preț, încheierea și executarea contractelor în care societatea noastră este parte: furnizare, vânzare-cumpărare a produselor oferite de societate).
  • îndeplinirea unei obligații legale care îi revine operatorului, conform prevederilor art. 6, alin.1, lit. c) din Regulamentul UE 679/2016 (efectuarea înregistrărilor financiar-contabile, a auditului, arhivării, respectarea obligațiilor contractuale și a politicilor interne, gestionarea afacerii și dezvoltarea activității).
  • consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. a) din Regulamentul UE nr. 679/2016, furnizat în scop de publicitate, în cazul în care l-ați furnizat. Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare email sau prin transmiterea opțiunii de dezabonare prin intermediul formularului de contact.
  • interesul legitim de a îmbunătăți permanent experiența dumneavoastră pe site, asigurarea securității (pentru a păstra acest site securizat împotriva fraudei și a altor activități ilegale) și protejarea drepturilor și intereselor S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L. și ale terților săi colaboratori, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. f) din Regulamentul UE nr. 679/2016.

Furnizarea datelor în acest scop nu este obligatorie, refuzul furnizării datelor nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

 

DURATA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL. PERIOADA DE STOCARE

S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L. prelucrează date cu caracter personal doar pe durata necesară pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare mai sus menționate,iar ulterior exclusiv pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea drepturilor legale și a intereselor societății noastre.

Imediat după încheierea perioadei aplicabile de stocare, datele cu caracter personal vor fi distruse sau șterse din sistemele informatice sau transformate în date anonime pentru a fi utilizate în scopuri de cercetare științifică, istorică sau statistică.

Informațiile colectate de cookies sunt stocate timp de 6 luni în vederea realizării de analize și rapoarte legate de performanța website-ului. Ele vor fi șterse ulterior acestei perioade.

În cazul prelucrării datelor în baza consimțământului privind transmiterea de informări, datele vor fi prelucrate până la momentul dezabonării dumneavoastră respectiv retragerea consimțământului dumneavoastră.

Stocăm datele dvs. cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune cu noi.

 

Rețineți faptul că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege.

 

 

TRANSMITEREA/DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. TRANSFERURI  DE  DATE

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină desfășurarea activității societății noastre prin intermediul website-ului, precum furnizori de servicii IT (mentenanță, dezvoltare software), furnizori de servicii marketing, de servicii de contabilitate, de arhivare, de servicii juridice, altor companii/furnizori de produse sau materiale necesare procesului de producție, ori la solicitarea organelor fiscale sau altor autorități competente de control ale statului, în baza și limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate. Depunem în permanență eforturi rezonabile pentru a ne asigura că acești terți au implementate măsuri adecvate de protecție și securitate. Cu acești terți avem clauze contractuale astfel încât datele dvs. să fie protejate. În aceste situații, ne vom asigura că orice transfer este legitim conform legislației.

Putem dezvălui datele dvs., respectând legea aplicabilă, partenerilor de afaceri sau altor terți. 

Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor dvs, ca de exemplu, în situația în care exercitați o cerere de portabilitate.

Vom putea, de asemenea, furniza informațiile dvs. cu caracter personal și către parchet, poliție, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Transferul de date cu caracter personal către un stat terț poate avea loc numai dacă statul către care se intenționează transferul asigură un nivel de protecție adecvat.

Transferul de date către un stat a cărui legislație nu prevede un nivel de protecție cel puțin egal cu cel oferit de Regulament General de Protecție a Datelor este posibil numai dacă există garanții suficiente cu privire la protecția drepturilor fundamentale ale persoanelor vizate. Aceste garanții vor fi stabilite de noi prin contracte încheiate cu furnizorii/prestatori de servicii către care se va realiza transferul datelor tale personale.

De fiecare dată când vom transfera datele tale personale în afara SEE, ne vom asigura că există un nivel de protecția similar prin unul din următoarele mecanisme de salvgardare:

  • vom transfera datele tale personale către țări unde s-a demonstrat de către Comisia Europeană că furnizează un nivel adecvat de siguranță pentru datele personale.
  • când apelăm la anumiți furnizori de servicii, vom putea folosi anumite modele de contracte furnizate și aprobate de Comisia Europeană care oferă datelor personale aceeași protecție pe care o au în Europa.

 

 

MARKETING DIRECT

În măsura în care am obținut consimțământul dvs. prealabil sau sunteți deja un client al companiei, putem utiliza tehnologii de marketing direct utilizând informațiile colectate despre dvs. În prezent transmitem mesaje comerciale pe e-mail (e-mail marketing) către persoanele care și-au exprimat consimțământul în acest sens în prealabil. 

 

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal a persoanelor fizice și privind libera circulație a acestor date, beneficiați de următoarele drepturi:

  • Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține, de la S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L., la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de către S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L. și dreptul de a fi informat cu privire la respectiva prelucrare;
  • Dreptul de a rectifica datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L., rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte/incomplete;
  • Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal:dreptul de a obține de la S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L., ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, însă în acest caz nu veți mai beneficia de posibilitatea de a primi informații prin intermediul adresei de poștă electronică. Acest drept nu va putea fi exercitat în măsura în care S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L. are obligația conform legii să păstreze și să proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu,în cazul solicitărilor de accesare a serviciilor furnizate de către Societate. Datele pot fi șterse în următoarele situații:
    • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • în cazul în care vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
    • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
    • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul.
  • Dreptul de a restricționa prelucrarea: dreptul de a obține de laS.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L. restricția de prelucrare, în următoarele cazuri:
  1. (i) acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dumneavoastră;
  2. (ii) procesarea este nelegală și prin urmare, vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea prelucrării;
  3. (iii) S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L., nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră solicitați aceste date pentru stabilirea, exercitarea și apărarea unor pretenții legale.

Aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing și publicitate sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

  • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L. către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • Dreptul la opoziție,reprezintă dreptul ca în orice moment, din motive legate de situația dumneavoastră particulară, să vă opuneți prelucrării datelor în temeiul interesului legitim, cu excepția cazului în care S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L. are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau atunci când scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, reprezintă dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate exclusiv pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • Dreptul de a retrage oricând consimțământul dat în vederea încetării prelucrării datelor care se bazează pe consimțământul dumneavoastră. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.
  • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere sau instanțelor competente, atunci când considerați că datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod nelegal de către S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L.
    • Nume: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
    • Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
    • Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212
    • E-mail: anspdcp@dataprotection.ro 

Drepturile mai sus menționate sunt expres prevăzute în Regulamentul 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Vă puteți retrage consimțământul pentru marketing direct în orice moment prin  urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail.

 

Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Există excepții, de aceea fiecare cerere primită va fi analizată astfel încât să decidem dacă este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, vă vom facilita exercitarea drepturilor. Dacă cererea este neîntemeiată, o vom respinge, însă vă vom informa asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a vă adresa justiției.

 

Vom încerca să răspundem solicitării în termen de o lună. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a vă identifica într-un termen util.

 

Dacă, deși depunem toate eforturile, nu reușim să vă identificăm, iar dvs. nu ne furnizați informații suplimentare pentru a reuși să vă identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.

 

 

CUM PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL. SECURITATEA DATELOR

S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L. pune în aplicare măsuri de siguranță administrative, tehnice, organizatorice și fizice pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, pierderii, alterării, accesării, comunicării sau utilizării în alte scopuri.

luăm măsurile necesare pentru a proteja clienții noștri și alte persoane ale căror date le prelucrăm de accesul neautorizat al datelor personale, precum și de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucrăm în activitatea curentă.

Am implementat următoarele măsuri tehnice și organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal:

1) Politici dedicate. Adoptăm și revizuim constant practicile și politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv măsurile fizice și electronice de securitate), pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenințări la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verificări constante, pentru a ne asigura că respectăm cerințele legale și că sistemele funcționează în mod adecvat.

2) Minimizarea datelor.Ne asigurăm că datele tale cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt limitate doar la cele necesare, adecvate și relevante pentru scopurile declarate în această Politică.

3) Restrângerea accesului la date. Încercăm să restrângem cât mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm la minimul necesar: angajați, colaboratori și alte persoane care au nevoie să acceseze aceste date pentru a le prelucra și a duce la îndeplinire un serviciu. Partenerii și colaboratorii noștri sunt supuși unor obligații stricte de confidențialitate (fie prin contract, fie legale).

4) Măsuri tehnice specifice. Utilizăm tehnologii care să asigure securitatea clienților noștri, încercând întotdeauna să implementăm cele mai optime soluții pentru protecția datelor. De asemenea, facem back-up-uri periodice de date pentru a le putea recupera în cazul unui eventual incident și avem implementate proceduri de audit periodice în privința securității echipamentelor folosite. Totuși, niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură și de neatins.

5) Asigurarea exactității datelor tale. Câteodată este posibil să îți cerem să confirmi exactitatea sau actualitatea datelor tale pentru a fi siguri că ele reflectă realitatea.

6) Instruirea personalului. Ne instruim și testăm constant angajații și colaboratorii cu privire la legislația și cele mai bune practici în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.

7) Anonimizarea datelor. Acolo unde putem, încercăm pe cât posibil să anonimizăm/pseudoanonimizăm datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, astfel încât să nu mai putem identifica persoanele la care acestea se referă.

Cu toate acestea, deși depunem eforturi constante pentru a asigura securitatea datelor pe care ni le încredințezi, este posibil să avem parte și de evenimente mai puțin fericite și să avem incidente/breșe de securitate. În aceste cazuri, vom urma cu strictețe procedura de raportare și notificarea incidentelor de securitate și vom lua toate măsurile necesare pentru a readuce situația la normal în cel mai scurt timp posibil.

 

 

ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE

Conținutul acestei Politici poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagina pe care o vizualizați la acest moment. În cazul unor modificări semnificative vă vom informa despre acestea prin note de informare ușor vizibile postate pe website-ul nostru, indicând la începutul documentului când a fost făcută cea mai recentă actualizare. Versiunea revizuită intră în vigoare la data publicării pe website. Responsabilitatea de a verifica conținutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document vă revine în totalitate.

 

 

CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre prezenta Politică de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să actualizăm datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți la adresa sediului social al societății S.C. ATELIER PASTRY BONBON S.R.L. din București, Sectorul 2, Bulevardul Ferdinant I, Nr. 70, Etaj 1 , sau prin e-mail la: contact@almondshop.ro.

  

Ultima actualizare: 13.07.2022